~ Lyckan är total ~

Ja och nu till min andra dejt för dagen. Träffade upp Nina vid tre och vi tog bussen hem till henne där vi åt middag. En hel del surr hann vi med innan det var dax att bege sig dit jag längtat länge. Vi åkte till ett ställe som får mig glad, detta var precis vad jag behövde. Vi åkte till stallet där Nina rider och jag har fått pussa på hästar. Fläta och borsta fick jag oxå göra, helt överlycklig. Jag red mycket när jag var mindre och jag har alltid älskat hästar och denna dos jag fick idag gjorde mig gott. Jag blev lite ledsen när jag tänker på att min rygg och ridning inte kommer att gå ihop så jag får nöja mig med att pussa dom. Jag är så jäkla glad, tusen tack Nina som tog med mig på detta.


Kolla vilken sötis.


Skorpan var så fin så fin.


Nina och Pårla


Pårla ska göras klar för ridningen.


Pårla och jag.


Det här är kärlek.


Ser ju bara så härligt ut.~ Underbara dag ~

Efter jobbet så åkte jag ner på stan för att träffa dejt nummer ett, Emma och hennes lilla Junie. Vi surra och fika, ovanligt va!? Det var jättemysigt att träffa er och jag längtar till vår mysmiddag imorrn. Jag får höra av mig om en tid imorrn, vi glömde prata om det. Tack gumman för denna dag, du är världens sötaste Emma, vet du det!?

~ Mitt stackars knä ~

Det vill inte sluta vätska från detta sår, jag blir galen. När jag kommer på jobbet så viker jag upp byxorna på en gång så tyget inte ligger mot såret och torkar fast där. Jag tvättar och rengör men det ser inte så nice ut, gult och äckligt. Nu ska jag tvätta det igen och försöka lägga om det så jag inte behöver oroa mig och det när jag ska iväg. Det blir som en dubbekdejt idag, riktigt trevligt. Ska iväg ganska snart och kommer hem ikväll nån gång. Ha en bra dag.

Visa fler inlägg