Spontantripp

Efter vår nästan två veckor långa bilsemester blev vi sjuka. När det var som varmast här hemma låg vi båda i feber och mådde inte alls bra. Vår sista semestervecka vill vi ha revanch efter sjukveckan så vi bestämde oss hux flux för att åka söder ut och möta upp Linda med familj och överraska barnen. Vi bestämde oss från en dag till den andra och vi fick fixa kattvakt igen (tack älskade bror), vi packade bilen och drog. Vi åkte en onsdag och stannade först hos min farbror i Sågtäkten, där blev det fiske, surr och god mat. På torsdag vid lunch rullade vi vidare mot Tibro och Emma igen, där sov vi och på fredagmorgon åkte vi till Skara där vi bokat stuga.
 
När vi checka in och packat upp sms:ar Linda och säger att nu är dom på plats med husvagnen ett stenkast ifrån vår stuga. Vi går ut och ser barnen på håll och jag ropar på Maja, hon hör mig inte men Emelee ser mig och säger Lotta men går sen in i husvagnen. Jag ropar igen och denna gång hör båda och ser att det faktiskt var vi som kom, Emelee trodde hon såg i syne första gången. Två glada barn och en jätteglad Lotta längtade nu efter Sommarlandet. Vi fick två hela dagar där och det blev både bad och karuseller. Emelee sov i stugan med oss och det var supermysigt.
 
På lördag när parken stängde packade vi ihop och åkte tillbaka till Emma i Tibro och till Sam Aalto, denna gång var det min tur att tatuera mig. Everything happens for a reason är nu förevigat på min vänstra underarm och jag är så nöjd. En underbar kväll med underbara människor blev det perfekta avslutet på vår semester. Tidigt på söndag åkte vi hem och det var en låååååång resa men vi tog oss hem. Vi fick middag hemma i Ängersjö så det var bara att krypa till kojs när vi klev in genom dörren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har haft en underbar semester