Jag är så lycklig

Har precis kommit in efter att ha strosat runt lite i min trädgård, vår trädgård. Jag är husägare och det börjar sakta men säkert sjunka in. Alla träd och buskar har börjat blomma och trots att sommaren känns långt bort så är jag ändå hoppfull. Jag har ett inre lugn i själen och det känns som om jag har hittat min plats i livet. 
 
Jag har aldrig mått så bra och för varje dag som går fylls jag av mer glädje och kärlek till livet, mina vänner, min familj och framförallt min fästman. Han är ju faktiskt min fästman och jag ser fram emot det här nya kapitlet i vårt liv tillsammans. Vi har så mycket roligt framför oss och det här är bara början. 
 
Jag blir lycklig av att se han gå runt på vår gård och se allt sjunka in för honom. Jag blir lycklig av den utvecklingen som vi båda gör tillsammans i denna resa, vi växer som individer och även som ett par. Vi har båda våra fel och brister men tillsammans kompletterar vi varandra och det gör oss starkare. Jag blir lycklig av att se våra katters lycka över att få vara ute och man märker både fysiskt och psykiskt att dom mår bättre. 
 
Vi har världens bästa människor runt oss som hjälper oss och det betyder så mycket. Alla underbara som hjälpt oss med flytten är värda sin vikt i guld och jag önskar att jag kunde göra lika mycket för er som ni gör för oss.
 
Mamma, pappa och Daniel, ni har burit, flyttat, skruvat, lagat mat och fixat. Ni finns när vi behöver hjälp och har frågor om praktiska saker gällande hus och trädgård. Ni är även ett stort stöd i livet och jag älskar er.
 
Ettt stot tack till Torvald och Tobben för all hjälp ni bidragit med.
 
Min fina Elin som hjälpt oss och alltid finns där för oss. Vi älskar dig och ser dig som en av oss, du är mer än en vän för du står oss närmare än så. Du är familj! Åh dina underbara föräldrar, dom är också mer än bara en väns familj. Siw och Rune är två fantastiska personer som båda har ett hjärta av guld. Vi tackar er för kloka ord och för att ni (Rune) står ut med våra frågor om hus och hem.
 
Nina och Johan, min bästaste bästa vän och hennes fina man som också är en av våra närmaste. Tack för all hjälp med flytten. Tack för all glädje ni tillsammans sprider och smittar av er. Vi ser framemot många varma sommarkvällar med grillningar och skratt. Jag ser fram emot hösten och allt fix med trädgården och allt gott vi ska göra. Nina du är en av dom viktigaste  människorna i mitt liv och jag älskar dig.
 
Underbara Camilla och Patrik, jag är så glad att ni kommit in i mitt liv. André har väldigt bra smak när det kommer till vänner. Tusen tack för all hjälp med flytten och även efteråt. Vi har mycket roligt framför oss och vi är glad att kunna dela vår vardag med er. 
 
Jag skulle kunna sitta här hur länge som helst och skriva om alla fina vi känner men då skulle jag bli sittandes hela natten. Jag älskar mina vänner och hela tjocka släkten, ni gör mitt galna och underbara liv till det bästa man kan tänka sig.