Nervös för imorrn

Imorrn kan alla förutsättningar ändras för mig om jag har riktigt otur. Jag är väldigt nervös inför det här mötet åh det är verkligen inget jag längtar efter. Än så länge har jag haft flyt när det kommer till AF, FK och jobbet, men ska den turen hålla sig eller har min tur tagit slut? Kommer nog lösa sig till det bästa i slutändan men just nu är jag riktigt nervös. Imorrn efter elva så vet jag mer om hur det kommer se ut, förhoppningsvis kommer vi fram till en plan som passar alla parter.

Jag gör verkligen allt dom ber mig om och jag försöker så gott jag kan följa den plan vi tidigare kommit fram till. Sen finns ju alltid den mänskliga faktorn, man kan ju faktiskt inte styra över allt även om man så gärna skulle vilja. Man blir sjuk, man hamnar på sjukhus (inte normalt men för mig så) man druttar på ändan. Det händer saker i ens liv som kanske inte skulle påverka en frisk, skadefri person men som kanske slår hårdare på nån som har en fysisk skada. Om jag druttar på ändan så gör det inte bara ont en stund eller ett par dagar, jag kan känna av det flera veckor. Får jag en smäll blir sjuk eller liknande så hamnar på fort efter med träningen och ryggen blir genast sämre. Det är så mycket som blir lidande när det väl händer nått och det är så frustrerande att man inget kan göra. Om jag inte diskar på en vecka eller tvättar på ett par veckor så är inte det hela världen men att missa träning eller jobb tar emot mer och det blir tuffare och tuffare att komma tillbaka.

Men men nu ska jag inte måla fan på väggen, det kan gå bra oxå. Håll tummarna för mig imorrn, det känns som om jag kommer att behöva det. Nu ska jag försöka sova!
Visa fler inlägg