Fullt upp

Ibland känns det som om jag inte hinner med någonting alls, det är alltid något planerat. Jag gör hur mycket som helst men det känns ändå som om jag inte får något gjort. Tisdagar har jag träffar på fotoföreningen, onsdagar har jag nu börjat en skrivkurs som heter Skriva från hjärtat och är inriktad på självbiografi. På torsdagar sjunger jag och två kollegor i en kör som heter För oss som inte kan sjunga, det är verkligen hur kul som helst. När jag inte gör detta så har jag ska skaffat mig en "PT", vår fina kollega ska piska oss i form och hon kör med oss 3 dagar i veckan. Sysslor i hemmet ska ju oxå hinnas med och även umgås med mina nära och kära, så ni förstår kanske min frånvaro från bloggen.
 
Jag älskar att jag är i det skedet i min rehab att jag klarar av allt detta trots att jag jobbar heltid och jag hoppas verkligen att det håller i. Känner dock att jag borde dra ner på vissa saker och öka på andra. Jag vet inte hur jag tänkte när jag anmälde mig till skrivkursen när jag knappt hinner med allt annat, men det är en rolig grej och jag får ju göra det tillsammans med Elin.
 
Ska försöka få in lite mer tid för blogg och hemsidan, det känns ändå som om jag lagt in för mycket tid i det för att helt glömma bort det. Försöka komma igång och skriva en gång i veckan iaf, det borde jag ju kunna klämma in. Annars så mår jag fin fint, katterna mår bra och min sambo lika så. Jag känner mig lycklig och lugn i själen och tillfreds med mitt liv, jag har allt jag behöver så alla pusselbitar är snart på plats.
 
Jag hoppas att allt är bra med er som är kvar här på bloggen, jag ser i statistiken att ni fortfarande är en hel del människor som är inne och kollar även om jag uppdaterar sällan. En stor varm kram till från mig och vi hörs snart igen.