~ Dåligt samvete ~

Jag stängde ut liten katt på balkongen igen. Stackars min lilla bäbis. Hon var så kall när jag släppte in henne. Nu håller jag på elda upp värmedynan. Har lagt två tunga, tjocka täcken över så det ska bli riktigt varmt, sen ska jag och bäbisarna bädda ner oss. Jag ser på filmen som går på trean och efter det blir det sömn. Känns om om det kan behövas.

~ 1000 saker att göra ~

Det känns hela tiden som om jag har tusen saker att göra. Jag vet inte riktigt vad det skulle vara det bara känns så. Det finns för mycket att göra och på tok för lite tid.

Imorrn går jag från att arbetsträna 25 % till att jobba 25 % och det ska blir riktigt skönt att få ta det klivet. Skönt för framstegen jag gör och skönt för plånkan.

Imorrn har jag oxå vattengympa direkt efter jobbet. Ska bli skönt att fara och simma lite och sitta i värmen i bastun. Vart ju ingen gympa förra veckan så nu är det nya tag som gäller.

Har en hel el ärenden och telefonsamtal att göra och ringa imorrn. Full rulle hela tiden. Skulle vara så skönt att få åka iväg till värmen ett tag. Hitta en sista minuten till Thailand för 5190:- Hur bra lät inte det då?? Hade ryggen bara varit lite bättre så hade jag inte tvekat en sekund.

Nu ska jag ta och lägga mig i ett varmt bad. Tror att det håller på vara klart nu. Jag ska bara he igång lite skön och lugn musik, leta fram nått och läsa sen så kliver jag i plurret.

Hoppas att alla har haft en härlig helg och en skön söndag.

~ Så skönt ~

Det är så härligt att vakna upp på morgonen när der är städat och fint.
Jag är glad att jag gjorde bort allt igår och blev färdig!


Tv-bänken


Min nya hallbyrå.


Julstjärnorna hänger uppe!
Visa fler inlägg