Trötter

Sovit dåligt i natt för bihålorna spökar igen, eller igen och igen. Jag har ju känt av dom i en vecka nu men det känns mer på helgen. Det är väl för att man har mer tid att känna efter då. Hade tänkt åka till min moster på kalas idag men det blir inget. Skulle oxå har röjt upp här hemma men det ids jag inte. Jag ska istället lägga mig och sova en stund, ta igen sömnen som jag missa i natt. Imorgon är det ju jobb igen och vi har en helvetes vecka framför oss så jag behöver vara så utvilad jag bara kan. Skulle helst ha varit bortrest hela den här veckan men jag får glatt släpa runt bord och bygga verktygstavlor tillsammans med mina kollegor.

Ha en bra söndag och hoppas ni har haft en skön helg /Lotta

Fy tusan så skönt

Skönt som tusan är det att vara flätad när man är utomlands för ni som har långt tjockt hår vet ju hur varmt det kan bli. Med flätorna luftade det skönt och underlättade snorklingen oxå, inte en massa hår som tjorva in sig i snorkel och cyklop. Hittade bilden nu när jag gick igenom alla bilder från resan. Jag måste ta nån helg och gå igenom min externa hårddisk, på den har jag nu ca 20.000 bilder. Dom ska läggas över på ett minne och brännas ut på skivor. Man kan aldrig vara för säker.

Vad har kärlek med saken att göra?

Nu visas en riktigt bra film på femman, en film om Tina Turners liv. Jag tycker att den är riktigt bra och jag har sett den flera gånger. Jag gillar ju musik i alla former så alla filmer som består av minst 50% sång och toner så älskar jag oftast dom. Har ni mindre för er så kika på denna om ni inte sett den redan.

Visa fler inlägg