Härlig kväll

Nu har jag precis kommit hem till byn igen efter en härlig kväll hos min fina moster. Jag är så arg på mig själv att jag glömde extra batteriet hemma för jag hann bara knäppa några bilder så dog kameran. Men men jag fick ju pussa på hästmule iaf och det var efterlängtat. Både lillhästen och Lisa har blivit så stora och nordisar tillhör min favoritras när det kommer till pållar.

Elisabeth och Lars-Erik bjöd på grillat, färskpären, tomat och löksallad, fetaost och avocadosallad, ädeloströra, ceasarsallad och det var så jäkla gott alltså, jag föll verkligen för fetaost och avocadosalladen. Mumma! Till efterrätt hade hon gjort en god halloncheesecake :D Vi satt ute i partytältet nästan hela kvällen. Vi spelade en massa boul och sen gick vi in och kika på lite friidrott.

Tack ska ni ha för en trevlig kväll!

 

Jäkla pissväder

Det blir en ligga-i-sängen-läsa-bok-och-slappa-dag idag. Jag har sovit riktigt kasst i natt så det kan behövas en lugn läsardag. Mamma och pappa ska bort på middag så det blir bara jag och bror kvar här hemma :D Kankse man skulle lyxa på med ett bad i mammas massagebadkar? Det lät väl inte helt fel?

Ha en underbar dag mina vänner!
Visa fler inlägg