Nervös för imorrn

Imorrn kan alla förutsättningar ändras för mig om jag har riktigt otur. Jag är väldigt nervös inför det här mötet åh det är verkligen inget jag längtar efter. Än så länge har jag haft flyt när det kommer till AF, FK och jobbet, men ska den turen hålla sig eller har min tur tagit slut? Kommer nog lösa sig till det bästa i slutändan men just nu är jag riktigt nervös. Imorrn efter elva så vet jag mer om hur det kommer se ut, förhoppningsvis kommer vi fram till en plan som passar alla parter.

Jag gör verkligen allt dom ber mig om och jag försöker så gott jag kan följa den plan vi tidigare kommit fram till. Sen finns ju alltid den mänskliga faktorn, man kan ju faktiskt inte styra över allt även om man så gärna skulle vilja. Man blir sjuk, man hamnar på sjukhus (inte normalt men för mig så) man druttar på ändan. Det händer saker i ens liv som kanske inte skulle påverka en frisk, skadefri person men som kanske slår hårdare på nån som har en fysisk skada. Om jag druttar på ändan så gör det inte bara ont en stund eller ett par dagar, jag kan känna av det flera veckor. Får jag en smäll blir sjuk eller liknande så hamnar på fort efter med träningen och ryggen blir genast sämre. Det är så mycket som blir lidande när det väl händer nått och det är så frustrerande att man inget kan göra. Om jag inte diskar på en vecka eller tvättar på ett par veckor så är inte det hela världen men att missa träning eller jobb tar emot mer och det blir tuffare och tuffare att komma tillbaka.

Men men nu ska jag inte måla fan på väggen, det kan gå bra oxå. Håll tummarna för mig imorrn, det känns som om jag kommer att behöva det. Nu ska jag försöka sova!

Jobbig spasm

När jag kom hem från jobbet idag så skulle jag lägga mig och vila en stund men det vart svårt. Jag har haft olika typer av kramper i min rygg och oftast är det på vänster sida från mitten av ryggen ut till sidan och sen in mot magen, en horisontal kramp alltså. Men sen jag kom hem och även nu när jag rör mig så får jag en muskelspasm på vänster sida i en vertikal linje, från höften upp mot armhålan. Har varit stel och mör sen timmarna på akuten då jag satt och höll min väns arm i högläge hela tiden, det tog på ryggen men min smärta var ju inte ens i närheten av min väns. Det var efteråt som jag insåg att min rygg tog ordentligt stryk av det, men vad tusan gör man? Ville ju göra allt jag kunde för att hjälpa min vän.

Så jag kanske använde nå muskler som jag i vanliga fall inte avänder så mycket och det kanske är en typ av träningsvärk jag har nu. Men på en sida bara? Well well ska ta mig i kragen och fixa lite i lägenheten, göra nån middag och sen kommer resten av kvällen spenderars på spikmattan, värmedynan och med TENS-apparaten.

Visa fler inlägg