Thailand 28/2-2008Jag fick som alla andra dagar besök av mina underbara vänner. Sisters som Noy säger. Hon är ju bara för underbar denna lilla tös. Kai och Tummen kom oxå förbi och hälsade på. Varje gång som dom kom så fick jag glömma allt för en liten stund och det var så härligt.


Sen var det även dax att plocka stygnen. Pappa fick fota när dom skulle tas. Klicka på bilderna för att få dom större. Alla som jobbar på sjukhuset har väldigt fina uniformer och det ska vara snygg och prydligt, men det ser väl kanske lite lustigt ut med en läkare som står i finskjorta och slips när han plockar stygn. I Thailand eller iaf på detta sjukhus så fanns det inga allmänläkare eller avdelningsläkare utan alla var specialister på deras område. Min läkare Dr. Anupab  Imsumran var den enda som fick göra nånting med mig. Han drog slangarna, och han plocka stygnen och la om såret. Jag var väldigt nöjd med min Dr. Smurf, han fick mig känna trygghet och säker i hans händer.

~ Shit vad jag blöder ~

Jag var in i köket och hämta ett glas vatten och när jag sen sätter mig vid datorn igen så var det blod överallt. På händerna och armarna, på databordet och magen, på bena och ja nästan överallt. Sprang in i badrummet och börja tvätta av mig, leta och leta vart sjutton allt blod kom ifrån. Tillslut hitta jag det lilla såret som satt på det konstigaste stället och jösses va det kom blod. Nu har jag plåstrat och plåstrat och jag hoppas att det slutar snart. Jag behöver allt mitt blod nu när jag är krasslig. Det är otroligt hur så mycket blod kan komma från ett sånt litet litet sår. Läget ä verkar vara under kontroll nu iaf. Ska snart bädda ner mig och sova. Måste vara pigg imorrn och jag känner mig inte helt hundra.

Visa fler inlägg