Inlagd på akutortopeden

Nu är jag röntgad, drogad och inlagd på akutortopeden. Det vart en pers nere på akuten med en underläkare som inte lyssna på vad jag sa utan körde sitt race så som det står i läroboken. Men du har ju fått massa morfin nu så smärtan ska va bort, jag ser ju i ansiktet ditt att du är avslappnad säger människan. Jag förklarar då för honom att det är som en gegga i huvudet men värken är kvar, morfinet hjälper inte och så var det dom tidigare gångerna oxå. Då säger människan att när han hade opererat axeln så fick han morfin och det hjälpte. Gissa om jag blev arg på honom. Han säger att det ska hjälpa och så säger jag gråtandes: SER DET UT SOM ATT DET HJÄLPER?? Undersköterskan som jag hade var då iaf hemskt trevlig och förstående, tur att det finns sånna som henne på plats.

Nu ligger jag alltså på en sal tillsammans med två andra. Jag har fått lite mat i magen och André har varit här med kläder, tandborste och sånt. Han hade även med mig datorn så jag inte kommer dö av uttråkning när jag ligger inne. Imorrn blir det mer röntgen och dom har precis satt nål på mig så jag får mig mer medicin.

Vi hörs kanske lite senare.....

Akuten

Prata nyss med sjukvårdsupplysningen och dom rådde mig till att ringa ambulans, men jag tycker att dom behövs till viktigare saker så jag ringde min egna ambulans, mamma. Så nu blir det akuten nästa!
Visa fler inlägg