Från dålig till bra

Dagen började pissigt då vi försov oss, jag vet inte hur jag lyckats fippla med väckarklockan. Jag brukar ju aldrig ändra tiden, den är inställd på 05:33 mån-fre. Jag vaknade 04:50 och tänkte att jag får ju sova en liten stund till, men när jag vakna andra gången så kände jag att nu har jag sovit på tok för länge. Klockan stod på 07:10, tur att vi har flex och har fram till 08:25 på oss att stämpla in.
 
På jobbet har det hänt mycket idag, jag har mest suttit i möten känns det som. Jag tror att vi alla var glada över att denna dag var över.
 
Efter jobbet åkte vi iväg på coop och storhandlade, åh då menar jag STORHANDLA. Shit pommes va grejer vi hade med oss hem. Min trista dag vände på coop då jag först träffade på en bloggläsare som kom fram och hälsade, det var verkligen jättekul. Jag vet att det är många i Umeå som läser min blogg och jag har fått många mejl och kommentarer där folk skriver att dom sett mig på stan, bussen, affärn och liknande, men det är få som kommer fram och säger hej. Sen på väg till bilen så träffade jag Veronica och man kan inte annat än att bli glad när hon är i närheten.
 
Väl hemma så packade vi upp alla varor och stökade undan så jag senare kunde dra fram krukor, jord och massa annat. 2 amplar, 3 balkonglådor och en kruka är nu fixade och jag har planterat lite men till helgen kommer mer som ska ner. Det lilla som planterades idag blev jättebra, gud så mysig min balkong börjar bli.
 
Efter att vi stökat undan röran som blev så gjorde vi middag och idag blev det en kall och god kycklingsallad. Nu ligger jag nerbäddad och glor på tv för allt fixande och handlande tog knäcken på mig. Så jag tänker släcka ner datorn och slöglo på tvn lite till innan min dejt med John Blund.
 
Natti natt mina vänner, hoppas ni får en underbar dag
Visa fler inlägg