En journalist ringde


Jag blev så paff då journalisten ringde så jag har helt glömt bort vad sidan hette som hon jobbade på. Hon jobbade åt en webtidning som just nu skriver om utförsäkringar och försäkringskassan. Hon hade hittat min blogg och läst om att jag blir utförsäkrad i augusti och hade lite frågor. Hon måste ha läst det dåligt för hon trodde jag redan var det. Hur som helst så frågade hon lite om hur jag tyckte jag blivit bemött av försäkringskassan och jag sa att jag hade bra kontakt med dom.

Jag har haft en väldans tur att jag fått sån bra handläggare och jag har verkligen inget att klaga på när det kommer till det. Jag får ta dagen som den kommer och jag har inte ork att oroa mig för hur det kommer att gå. Jag har 5 månader på mig och mycket hinner hända på den tiden. Det är fortfarande saker kvar att prova och det får gå som det går.

I början var det jobbigt och jättestressande med dom nya reglerna men efter mitt första möte med handläggaren så vart jag lugn. Jag har haft ett jättebra stöd från både FK och företaget. Jag sa till henne att jag är kanske inte den bästa att fråga sånt här om eftersom jag är så nöjd än så länge. Hennes frågor kändes som om hon ville ha dom negativa synpunkterna om detta men hon sa att det var bra att få höra att det kan gå bra för folk oxå.

I vintras var jag på möte med min handläggare och då hade jag med mig en blomma till henne och verkligen tackade henne för sitt stöd. Hon blev så glad att hon nästan grät och jag tänkte att det är så ofta som dom får ris, ibland måste dom få ros oxå. Jag ska försöka komma ihåg vad det var för sida dom ringde ifrån.

Nu har dom hört av sig från två olika tv-program, en tidning och nu en webtidning :D

Vad betyder tatueringen

Jag har fått en del frågor om min nya tatuering och för er som missat vad jag skrev om den innan så kommer det här igen. Tatueringen är skriven på thailändska och det betyder "TUR" "LYCKOSAM" Jag valde detta eftersom jag hade så tur att jag inte blev förlamad efter olyckan. Enligt röntgenplåtarna skulle jag ha varit det och läkarna i thailand kallade det för tur och mirakel. Tre körsbärsblommor betyder att man ska ta vara på livet, att inte ta det för givet. Man vet aldrig vad som kan hända (tack Iza för den upplysningen) det visste jag inte när jag gjorde den, men nu känns min tatuering ännu mer klockren. Så nu vet ni vad den betyder och vad det står.Dagens middag


Idag blev det lasagne till middag och just nu står den på spisen och vilar lite. Jag gjorde en ny variant av lasagne, det är ju kul att prova lite olika :D


Jag började med att steka köttfärs, gul lök och färska champinjoner. Sen hade jag i soltorkade tomater, hackad spenat, sweet chillisås, tacokrydda, salt, peppar och vatten. När det hade puttrat på spisen ett bra tag så gjorde jag en vanlig redning och blanda i så köttfärsen blev tjockare.

Jag gjorde en vanlig ostsås och använde mig av lasagneplattor med smak av spenat. Jag varvade köttfärs, sås och plattor i en form och strödde lite riven ost på toppen. In i ugnen i 25 minuter på 200 grader. Servera detta med en smarrig sallad och bon apetit :P

Visa fler inlägg