Minisemester på torsdag

Japp tidigt på torsdag åker vi ner till Sundsvall för en minisemester. På vägen dit ska vi hinna med Strömsknallen och Dollarstore, sen blir det IKEA innan vi checkar in på hotellet. Vi ska vara där tills på söndag eftermiddag och det är en hel del vi tänkt göra.

IKEA, Birsta, Centrum, Bryan Adams, Kent, Magnus Uggla, Tomas Ledin, Melissa Horn, 7 Kryddor, Stekhuset, Spa och en massa mys. Jag har precis gjort klart min inköpslista men jag känner mig själv och det lär ju bli en hel del annat som kommer följa med hem.

Det ska bli så rackarns skönt att komma bort en stund, byta miljö, se en annan stad, bo på hotell och bara ha det bra. Lillebror ska bo här och ta hand om lägenheten och katterna. När jag kommer hem på söndag så kommer kidsen hit, jag ska ha dom tills på onsdagkväll och på torsdag börjar jag jobba igen. Så nu blir det slutspurten innan man ska tillbaka in i vardagen och verkligheten igen.

Fotografering idag

Japp under kvällen så mötte jag upp en trevlig tjej som jobbar som frilansfotograf. Hon fick i uppdrag av Aftonbladet att ta lite bilder på mig till artikeln. Det skulle vara lite porträttbilder och även liten bilder på mig när jag tränar. Det gick riktigt bra trots att jag tycker det är väldigt jobbigt att vara den som står framför kameran. Jag hoppas att hon fick några bra bilder, jag skulle få några av henne skickad på mejlen. När jag får dom så ska ni få se hur det blev :D Nu ska jag ta och svara på lite mejl innan jag ger upp för idag, god natt mina vänner.
 
Malin Grönborg http://malingronborg.se
 
 
 
 

Hög hård säng

Det är vad jag har och nu när jag har en inflammation i bäckenet så gör det skitont att ligga i en hård säng. Annars är den kanon för min dåliga rygg, men just nu är det bara en pina att ligga i den. När jag fick mina försäkringspengar så köpte jag mig en dyrgrip till säng. Jag köpte en ställbar säng med extra fast madrass som dessutom var indelad i zoner för bästa möjliga komfort för min rygg. Jag köpte även extra höga medar så jag skulle få så hög säng som möjligt, det blir lättare att ta sig ur den då. Extra lång fick den bli oxå så jag har en dubbelsäng som är 2 st 90X210. Det är det bästa köp jag nånsin gjort och dom flesta som sovit i den säger att den är kanon. Visst kan det kan vara lite väl hård för en ovan men man vänjer sig.
 
 
Igår när jag var hemma i byn så tog jag med mig min madrass som jag har där. Jag köpte den madrassen av en vän till familjen vars fru hade MS och då behövde en tjock och bra madrass, Den har fått vara där ute så jag ligger bra när jag är och hälsar på men nu behövde jag den här hemma istället. Jag la den ovanpå min madrass och bäddmadrass och gösses så skönt det blev, men dock på tok för högt. Så nu har vi dragit över min bäddmadrass på Andrés sida så han kör dubbelt och jag har bara den nya madrassen. Det vart mycket bättre och våra sidor är nu nästan jämnhöga och 80 cm känns bättre än 105 cm, lite lättare att ta sig i då man slipper klättra :D Hoppas nu att jag får sova bättre och att inflammationen i bäckenet får läka.
Visa fler inlägg