Kvällspyssel

Jag har oftast långa naglar och förr fixade jag dom själv, målade och filade. Men nu har jag blivit för lat och det är enklare att köpa dom färdiga och bara klistra på när man vill vara lite extra fin. Idag var jag förbi Åhlens och spenderade lite av mina presentkort som jag fick från jobbet i 5-års present. Jag köpte lite olika naglar och dessutom lite bling bling man kan sätta på själv. Jag kommer få pyssla med detta länge innan man får det snyggt, men roligt var det. Jag har gjort en uppsättning som bara blev för mycket men det blir väl bättre allt eftersom :D

 

Vad får ni ut av mig?

Jag vet ju varför jag skriver min blogg, det är ett sätt för mig att få ut sånt som jag kanske inte annars pratar om. Jag får ner mina tankar svart på vitt och kan gå tillbaka och se vad som hände för ett år sen, hur mådde jag då? Hur låg jag till med jobb, rehab och träning? Det här är min dagbok som jag valt att dela med mig av, att få respons från er är en så stor del av varför jag bloggar.

Ofta funderar jag på hur personlig man törs vara, hur mycket av sitt liv ska man dela med sig? Det är nog väldigt olika på hur man är som person men vart går gränsen. Finns det nån sån gräns? Delar jag med mig lite för mycket eller är det alldeles lagomt. Jag vet att många som läser min blogg gör det just för att jag är personlig och delar med mig av livet, det är nått som många kan relatera till. Jag har frågat er förr och jag tänker nu fråga er igen för feedback gör så mycket, det är som bensin till min "skrivar-motor" Jag vill så gärna veta lite om mina läsare, ni vet så mycket om mig men jag vet ingenting om er.

Jag delar med mig mycket och skulle verkligen uppskatta om ni kunde ta er ett par minuter och svara på några frågor då ni ändå är här inne och läser. Jag skulle bli jätteglad om ni kunde göra detta för mig :D Tack på förhand, här kommer några frågor :)

  1. Du som läser, känner vi varandra? Har vi träffats?
  2. Vad är det med min blogg som gör att just du kommer tillbaka och läser den igen?
  3. Vilka typ av inlägg gillar du bäst?
  4. Hur länge har du läst min blogg?

Jag hoppas verkligen att nån av mina läsare tar sig tiden och svara på detta, det skulle hjälpa mig mycket. Nu håller ni på vara så många som läser så jag tycker att ni kan offra några minuter för min skull, eller? Kram kram

Visa fler inlägg