~ Jag är mätt ~

Jag är så mätt så mätt. Har nyss kommit hem från en mysig middag med familjen. God mat som tusan var det. Sitter här med korsetten på och gruvar för att ta av mig den. Korsetten håller just nu maten i magen på plats och skulle jag ta av mig den så skulle allt sjunka ner som en sten i kistan. Pratar med Karin på msn och hon är så sugen på chirre, dirre och snarra som hon så fint kallar det. Blotta tanken gör mig spyfärdig. Jag har mat hela vägen upp och jag skulle inte få ner nått mer. Ikväll blir det att glo på tv och sippa lite på en ramlösa blåbär. Nej om man kanske skulle krångla av sig stövlarna och ta av sig korsetten!? Lägga sig på sängen och jäsa lite. Tack mamma och pappa för ikväll. Älskar er så mycket.... Puss puss på er. Nu ska jag följa med Karin via tele på OKQ8! Bye bye

~ Gandhi ~

Ikväll ska jag på http://www.gandhi.se/ och äta middag. Det ser jag verkligen framemot att göra. Har hört mycket bra om denna indiska resturang, har dock aldrig ätit där. Jag hoppas verkligen att det är så gott som alla säger. Ska försöka ta nått som inte är så starkt för jag vet ju inte riktigt hur min mage reagerar på välkryddat nu när jag nyss kommit igång med mat igen. Men men det återstår ju att se =) Ska hur som helst bli mysigt att komma ut lite. Halv sex får jag hämtning. Så nu ska jag lägga mig i ett bad och göra mig fin för kvällens middag. Blir tyvärr inga bilder eftersom min kamera är på reparation.

~ Cyberphoto ~

Nu ska jag snart åka iväg på cyberphoto och lämna in min kamera som har slutat att fungera. Eller den funkar ibland då den själv vill. Jag hoppas att dom kan fixa den. Kameran är ju inte ens 1 år gammal. Ni som känner mig vet ju vilken "paparazzi" jag är och jag vill ju ha en kamera som funkar jämt och inte bara ibland. Halv tolv så ska min jobbarkompis Åsa skjutsa mig dit. Annars då... Jo det har gått bra på jobbet idag. Vart smygfotad på jobbet idag. Han trodde inte jag skulle märka nått men han hade glömt stänga av blixten så det märktes ju. Jag älskar att fota men hatar själv att bli fotad. Om jag tar bilder på mig själv så kan jag ta typ 20 st varav ett kort blir bra. Åh det är ju så jäkla typiskt att just idag när jag blev fotad så hade jag banan fulla munnen. Ser nog inte klok ut på den bilden. jäkla karlar! Nu ska jag käka lite lunch sen ska jag kila iväg på jobbet igen och möta upp Åsa. Ha en toppen dag alla.
Visa fler inlägg