Det kliar i fingrarna

Jag loggar in varje dag och börjar skriva ett inlägg men det blir aldrig klart. Jag har så mycket att berätta men jag får inget ner på svart och vitt. Det är mycket som händer men samtidigt är det mycket som fortfarande är osäkert. Jag har fortfarande inte fått nå svar på FKs utredning, vi vet ingenting om vem, vilka, när, var och hur som ska varslas på jobbet.

Jag har haft riktigt dåligt blodvärde på slutet och håller på kollas om det, vet ej vad det kan vara än. Har gjort lite olika prover och ska testa en medicin nu i hopp om att det blir bättre. Järntabletter och c-vitamin är kuren för mig just nu.

Annars umgås jag mest med nära och kära för att få upp orken i kropp och själ. Det har varit mycket kalas, middagar, fester och annat skoj. Mer av den varan kommer det att bli framöver. Förhoppningsvis så kommer energin för bloggen tillbaka inom kort så ni får följa med i allt kul som händer och förhoppningsvis har jag fått svar på alla mina frågor så jag kan lägga oron åt sidan. Lägga energin på annat välbehövligt som min hälsa, träning, och få till en fungerande vardag.

Hoppas vi hörs imom kort mina fina läsare, jag saknar er.

Min pausade tid

Kommer ej börja blogga nu men ett inlägg ger jag er. Jag har fått så fina mejl från mina läsare som undrar hur jag mår och vad jag gör. Som jag skrev så skulle jag fokusera på att umgås med mina nära och kära så därför har mina helger bestått av kalas, middagsbjudningar och igår vart det tjejfest. Underbara människor, massa god mat och goda viner och allmän njutning av nuet. Kommer fortsätta med det och jag vet inte riktigt när jag helt är tillbaka på bloggen, det återstår att se. Här kommer iaf några bilder från förra och denna helg. Håll till godo, jag kommer väl snart tillbaka.

Tack för alla värmande kommentarer och mejl, dom betyder massor för mig.

Visa fler inlägg