~ Ja vi for ju iväg en sväng ~

Nu har vi precis kommit hem från Marias på Mariehems centrum. Det är ju både pizzeria och pub där nu så vi tänkte checka läget. Det är ju bra och veta hur den lokala puben är.


Suddig bild men detta är vi på bussen.

 

Vi drack Baccardi och  Aquatini, tittade på matchen mellan Modo och Linköping. Jag försökte få en glimt av David, men under hela matchen så såg jag bara från axlar och ner, en arm hit och ett ben dit. Men tillslut så, när matchen var slut så fick jag se hela honom. Det var skoj att se han jobba lite. Inte varje dag man har chans att se han på tvn. Grattis David till en klockren vinst.  Hur som helst så är vi hemma nu igen och vi ska väl glutta runt lite på tvn och bara känna lugnet.

~ Marias ~

Jag och Madde ska gå på Marias och kolla in deras nya pub. Det kommer nog vara ganska dött men vi tänkte oss dit iaf. En cider och lite surr blir nog lagom med spänning för oss ikväll. Jag har gjort mig i ordning och väntar nu på att Madde ska bli färdig. Hoppas ni får er en skön lördagkväll. Kramen från mig.

~ Tröttis ~

Madde fota mig för en stund sen när jag inte var allt för pigg. Halvsov nog när hon tog bilden för jag märkte ingenting. Vi var nog lika trött både katten och jag. Myströjan och mysbyxorna är på, riktigt skönt.Nu sitter jag här med toning i håret och skriver. Madde har jag satt i lite arbete. Kanske att vi ska på puben ikväll, ingenting är bestämt än så vi får se. Det beror lite på ryggen och ev främmande. Återkommer senare, nu ska jag snart skölja ur färgen i håret.
Visa fler inlägg