Vill ha!!

Escada Magnetism


Modehus/Märke - Escada
Introducerad - 2003
Doftfamilj - Orientalisk
Rekommenderad användning - Casual

Beskrivning - Förförande och varma inslag av ananas, melon, röda bär, iris, basilika, jasmin, sandelträd och vanilj ger en dominant feminin doft som sällan lämnar någon obemärkt.


Escada Taj Sunset är 2011 års limited edition parfym från Escada. Taj Sunset doftar gott av tropiska doftnoter. Taj Sunset är en sensuell parfym som öppnas med en explosion av citrusdoftande blodapelsin och exotisk Alphonso-mango. Det blommiga och fruktiga hjärtat växer fram med blommor, söt primula och hallon. Taj Sunset avrundas i basnoter av kokosmjölk, mysk och sandelträ.

I en svacka!?

Jag är helt utslut, tömd på energi och kroppen orkar inte vara med. All energi som jag samlat på mig under denna underbara sommar och semester är redan slut och jag går på sparlågorna. Verkligheten har kommit ikapp mig och med den kom smärtan, sömnlösheten och svackan. När kroppen blir så här slut och orken inte finns där så sjunker humöret oxå, jag blir loj och känner mig nere. Jag har bara ingen ork till nånting just nu och det känns skittråkigt. Jag vet dock att det vänder och jag längtar till den dagen det gör det, men tills dess så får jag försöka samla på mig enerig på alla sätt jag kan. Måste även tänka på vad jag gör, sätta prio på jobb, träning och VILA. Men men nog om detta, nu ska jag vila för jag har legat stel, öm och sömnlös i natt.
Visa fler inlägg